Profesjonell restitusjon

Til en aktiv livsstil

Riktig produkt for deg?

Prøv vår quiz for å finne ut hvilket produkt som passer deg best

Opplev forskjellen

Bestill vår prøvepakke og opplev forskjellen etter første trening

Smartfish Recharge

Hva du spiser før og etter trening påvirker hvor mye du får ut av aktiviteten. Et bedre kosthold gjør at du får mer ut av treningen. Smartfish inneholder karbohydrater, myseprotein, marine Omega3-fettsyrer, Vitamin D og naturlige antioksidanter fra frukt og bær

Restitusjon

Ved aktivitet og trening med høy intensitet utsetter du kroppen for stress som gir en uønsket økning av inflammasjon i kroppen. Inflammasjonen bidrar til nedsatt immunforsvar. De marine Omega3-fettsyrene EPA og DHA har antiinflammatorisk effekt på kroppen og bidrar til å styrke immunforsvaret. I forbindelse med trening har et økt inntak av EPA og DHA vist seg å minske muskelsårhet og stølhet i muskulaturen. Det bidrar også til muskelbygging samt minske inflammasjon etter trening. Immunforsvaret styrkes og sjansen for sykdom og skader reduseres.

Omega 3

Smartfish inneholder de marine omega3-fettsyrene DHA og EPA. Fettsyrene er ikke utsatt for oksidasjon. Forskere er enige i at Omega3 med sine antiinflammatoriske egenskaper er held avgjørende for en effektiv restitusjon etter trening. De aller fleste utøvere har alt for lave nivåer av Omega3 og ved trening og en aktiv livsstil trenger man mer Omega3, og det får du med Smartfish Recharge.

Prestasjon

Studier gjort på friske og aktive kvinner og menn har vist at med høyere doser med de marine omega3-fettsyrene DHA og EPA gir bedre muskelproteinsyntese og bidrar dermed til økt muskelbygging ved trening. Inntak av høyere dose EPA og DHA viser også mindre muskelstølhet etter trening (eksentrisk trening) hos friske, voksne kvinner og menn. Samme studie viste også at de deltakerne som fikk høyere doser av EPA og DHA til og med klarte flere repetisjoner enn de andre.

1): Smith Gl, Atherton P, Reeds DN Mohammed BS, Rakin D, Rennie MJ, Mittendorfer B. Omega-3 polyunsaturated fatty avids augment the muscle protein anabolic response to hyperinsulinaemia-hyperaminoacidaemia in healthy young ande
middel-aged men and women. Clin Sci (Lond). 2011 Sep;121(6)267-78.

2): Jouris KB,McDaniel JL, Wiess E. The effect of omega-3 fatty acid supplementation on the inflammatory response to eccentric strength exercise. JSSM (2011). 10,432-438.

Restitusjon

Jo mer du trener, jo viktigere er det å få i seg tilstrekkelig energi for å hente seg inn igjen. Ved tøffe økter er du mest utsatt for en kortvarig svekkelse av ditt immunforsvar. Inntak av de marine fettsyrene EPA og DHA motvirker dette.

Tilbakemeldinger

«Rett etter harde intervaller og lange økter tar jeg alltid en Smartfish for å begynne restitusjonen umiddelbart»

«Jeg har uten problem hatt treningsleirer med 35-40 timer trening. Kroppen absorberer mer trening, helt enkelt»

«Vi bruker Smartfish for å hjelpe kroppen til å restituere raskere. Jeg tror dette hjelper oss for å tåle de store treningsmengdene»


Tottenham bruker Smartfish. Både på A-lag og i akademietHvordan fungerer Smartfish?

Smartfish har en unik sammensetning som hjelper musklene med å restituere raskere.